Rutger-Jan Leewens is per 1 april benoemd tot hoofd van het management office van Kempen. Eli Leenaard, vicevoorzitter UBS, is benoemd tot de nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen van Mollie. Ron van Kemenade wordt per 1 mei bij ING de chief technology officer. Eli Haroush is bij Royal London Asset Management (RLAM) benoemd tot hoofd ESG-research. Frank Olgers vertrekt bij Care IS vermogensbeheer en begint Olgers Vermogensregie.

Van Lanschot Kempen
Rutger-Jan Leewens wordt hoofd van het nieuw opgerichte onderdeel binnen Van Lanschot Kempen en verantwoordelijk voor de commerciële initiatieven, structuur en prioriteiten voor alle klantgroepen binnen Van Lanschot Kempen. Hij blijft betrokken bij de bediening van verschillende klanten.

Per 1 april is Loes Wingens benoemd tot hoofd van het investment strategies sales-team van Kempen. Dit team is verantwoordelijk voor de internationale distributie van de Kempen beleggingsstrategieën en maakt deel uit van wholesale & Institutional clients.

Mollie & Quintet
Mollie heeft Eli Leenaard, vicevoorzitter van global wealth management bij UBS, benoemd tot de nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen. Leenaars begint na zijn carrière bij UBS per juni tegelijkertijd als COO bij Quintet private bank, het moederbederijf van InsingerGilissen.

ING
Ron van Kemenade stapt per 1 mei bij ING over van zijn functie als chief information officer, naar die van chief technology officer. Daarnaast wordt gij benoemd tot lid van het bankbestuur. Chief operations officer Roel Louwhoff verlaat ING en zet zijn carrière buiten de bank voort.

Royal London Asset Management
Eli Haroush is bij Royal London Asset Management (RLAM) benoemd tot hoofd ESG-research. Hij komt van APG, waar hij het global developed financials & real estate equities fonds beheerde. Eerder werkte hij in verschillende beleggingsfuncties van Fidelity Investments en JP Morgan Investment Management.

Care IS
Na bijna zes jaar vertrekt Frank Olgers bij Care IS vermogensbeheer om per 1 mei voor zichzelf te beginnen als vermogensregisseur bij Olgers Vermogensregie.