Peter Vonk start als senior beleggingsstrateeg bij Rabobank. Marjolein van Dongen aan de slag als hoofd wholesale affiliate clients & fitvermogen bij NN Investment Partners en Jillert Blom is hoofd distributie van Invesco voor de Benelux, Nordics en Frankrijk.

Rabobank

Afgelopen weken hebben er een groot aantal positiewisselingen plaatsgevonden bij de Rabobank, waaronder Peter Vonk die is aangetrokken als senior beleggingsstrateeg. Eerder in zijn loopbaan heeft hij onder meer gewerkt als manager allocatie en selectie bij Actiam en als manager hedgefondsen voor pensioenbelegger MN.

NN IP

Marjolein van Dongen is aan de slag gegaan als hoofd wholesale affiliate clients & Fitvermogen bij NN Investment Partners. Van Dongen is de opvolger van Ronald Sminia, die de functie van director Fitvermogen en head retail Nederland combineerde.

De afgelopen vier jaar werkte Van Dongen voor het Franse Amundi. Ze werkte ruim tien jaar voor Van Lanschot Bankiers, met als laatste functie de hoofd business improvement bij de private bankingtak.

Invesco

Jillert Blom is hoofd distributie bij Invesco geworden voor de Benelux, Nordics en Frankrijk. Hij heeft onder meer gewerkt als manager institutional sales bij Invesco Perpetual, de Britse tak van Invesco Ltd.

Blom is op hetzelfde terrein actief geweest voor Fidelity International als hoofd institutional sales Benelux. Ook heeft hij institutionele activiteiten gedaan voor Pioneer, Putnam Investments en Robeco.