Emilie Kammeraad is de nieuwe senior relatiebeheerder bij WMP. Aegon AM heeft een team van vier specialisten aangenomen voor het alternatieve obligatieteam. Marcin Adamczyk wordt per 1 juli Head of Emerging Markets Debt van NN IP.

In april is Emilie Kammeraad begonnen als senior relatiebeheerder bij Wealth Management Partners. Zij werkte eerder als senior private banker bij Van Lanschot Kempen.

Aegon AM heeft vier specialisten aangenomen voor het alternatieve obligatieteam: Philip van der Meijden, George Konings, Mickey Teunissen en George Nijborg. Het alternatieve-vastrentende team van Aegon AM heeft 40 miljard onder beheer dat is belegd in onder meer asset-backed securities, woninghypotheken en leningen aan het MKB. Het team wordt geleid door Frank Meijer.

NN IP heeft Marcin Adamczyk per 1 juli 2020 aangesteld als Head of Emerging Markets Debt. In deze rol zal hij de verantwoordelijkheid dragen voor het Emerging Markets Debt-team, met een focus op het uitvoeren van de strategie, versterking van het team en het verder verbeteren van klantgerichte oplossingen.