Jaco Aardoom heeft afscheid genomen van Van Lanschot Kempen. Kempen Capital Management heeft Michael Schlieper benoemd als director business development. Dianne Griffoen stapt per 1 september over van pensioenfonds ABP naar PPGM. Sabine van Solingen gaat bij State Street Global Advisors het Benelux-team leiden. Rogier Rake is per 1 juli aangesloten bij Truffle Private Markets.

Van Lanschot Kempen

Jaco Aardoom heeft afscheid genomen van Van Lanschot Kempen. Hij stond sinds 2010 aan de leiding van Hof Hoorneman, een bank die volgens marktbronnen langere tijd in de verkoop heeft gestaan, maar in 2021 met succes aan Van Lanschot Kempen werd verkocht.

Kempen Capital Management 

Kempen Capital Management heeft Michael Schlieper benoemd als director business development Germany & Austria voor haar institutionele investment management-activiteiten. Schlieper zal zich specifiek richten op de bediening van banken, wealth managers en institutionele beleggers in Duitsland en Oostenrijk.

PGGM 

Dianne Griffoen stapt per 1 september over van pensioenfonds ABP naar PPGM, de pensioenbelegger van Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Griffioen gaat leiding geven aan het private equity team, dat aan het einde van het eerste kwartaal van dit jaar bijna 22 miljard euro onder beheer had.

Truffle 

Rogier Rake is per 1 juli aangesloten bij Truffle Private Markets, een partij die maatwerk oplossingen biedt op het terrein van private markets voor private banks, vermogensbeheerders, family offices en vergelijkbare partijen. Truffle is een digitaal platform dat toegang biedt tot unieke private fondsen en met behulp van technologie het hele operationele proces efficiënt maakt.

State Street

Sabine van Solingen gaat bij State Street Global Advisors het Benelux-team leiden, dat diensten verleent aan institutionele klanten. Van Solingen werkt sinds 2013 bij SSGA, waar zij een belangrijke rol vervulde in het Nederlandse team dat zich specialiseert in de sales- en distributiestrategie en klantrelaties.