Dimensional Fund Advisor heeft Paul Foley aangesteld als het nieuwe Hoofd Portefeuillebeheer. Bij RBS International wordt Amelia Phillips benoemt tot nieuwe Head of Alternatives Client Management & Sales in Luxemburg. Arif Bagasrawalla is aangenomen als senior portefeuillemanager bij Kempen Capital Management.  

Dimensional 

Per ingang van 30 juli 2021 heeft Dimensional Fund Advisor haar EMEA-leiderschapsteam versterkt met Paul Foley als het nieuwe Hoofd Portefeuillebeheer. Kipp Commings wordt hoofd van EMEA Fixed Income. Als Head of EMEA Portfolio Management zal Foley toezicht houden op alle beheersactiviteiten in Londen voor Dimensional Fund Advisors Ltd. (Dimensional UK). Foley was voorheen Senior Portfolio Manager en Vice President bij Dimesnional UK. Foley kwam in 2003 bij Dimensional.  

RBS International 

RBS International heeft Amelia Phillips benoemd tot haar nieuwe Head of Alternatives Client Management & Sales in Luxemburg. Phillips zal verantwoordelijk zijn voor het leiden van de depositofunctie van RBS International, het versnellen van de groei en het vergroten van de betrokkenheid van klanten in de markt.  

Kempen 

Kempen Capital Management heeft Arif Bagasrawalla aangenomen als senior portefeuillemanager om, na een groot verloop binnen de kredietdesk vorig jaar, de capaciteiten verder op te bouwen.