Legal & General IM heeft Steven de Vries aangesteld als hoofd Wholesale & Retail Distribution EMEA. Paul Foley gaat bij Dimensional Fund Advisors aan de slag als Hoofd Portefeuillebeheer. RBS heeft Amelia Phillips benoemd tot haar nieuwe Head of Alternatives Client Management & Sales in Luxemburg. Kempen Capital Management heeft Arif Bagasrawalla aangenomen als senior portefeuillemanager. 

Legal & General IM 

Steven de Vries is het nieuwe hoofd Wholesale & Retail Distribution EMEA en zal de wholesale-en retailactiviteiten van het bedrijf in Europa leiden. De Vries wordt binnen de regio verantwoordelijk voor het realiseren van de groeiplannen van LGIM op het gebied van beleggingsfondsen en ETF’s in de belangrijkste Europese wholesale-markten.  

Dimensional 

Dimensional Fund Advisors heeft haar EMEA-leiderschapsteam versterkt met Paul Foley als het nieuwe Hoofd Portefeuillebeheer. Kipp Cummings wordt hoofd van EMEA Fixed Income.  

RBS International 

RBS International heeft Amelia Phillips benoemd tot haar nieuwe Head of Alternatives Client Management & Sales in Luxemburg. Phillips zal verantwoordelijk zijn voor het leiden van de depositofunctie van RBS International, het versnellen van de groei en het vergroten van de betrokkenheid van klanten in de markt.  

Kempen 

Kempen Capital Management heeft Arif Bagasrawalla aangenomen als senior portefeuillemanager om, na een groot verloop binnen de kredietdesk vorig jaar, de capaciteiten verder op te bouwen.