Jeroen Blokland vertrekt bij Robeco en richt een eigen platform op. Jerry Brouwer stopt als directeur DSI en richt zich op zijn tweede functie, directeur stichting Tuchtrecht Banken. Caja de Groot is van Stroeve & Lemberger naar Auréus Group overgestapt en is daar nu COO.

Robeco
Jeroen Blokland stopt na bijna twintig jaar als hoofd multi asset bij Robeco. Hij gaat een eigen researchplatform oprichten. Het nieuws over zijn vertrek deelde hij mee in zijn eigen Daily Sketch. In juli lanceert Blokland een researchplatform, waarover hij meer informatie belooft te delen in de komende weken. Blokland was portefeuillebeheerder binnen het wereldwijde macroteam bij Robeco, en verantwoordelijk voor Robeco Multi Asset funds, Robeco ONE and het Robeco Pension Return Portfolio.

DSI
Jerry Brouwer stopt als directeur van stichting DSI. Hij gaat zich volledig richten op zijn tweede functie, die van directeur stichting Tuchtrecht Banken. Joost Melis is aangesteld als interim directeur. Hij zal samen met het bestuur van DSI op zoek gaan naar een opvolger.

Vanaf 1 juli 2021 gaat Brouwer zich volledig richten op Tuchtrecht Banken in de functie van Algemeen Directeur.

Auréus Group
Caja de Groot is per 1 mei in dienst getreden als chief operating officer bij Auréus Group. Eerder was zij compliance officer bij Stroeve & Lemberger. De groot is niet helemaal nieuw bij Auréus; in het afgelopen jaar was ze al als projectleider verbonden aan de organisatie voor de lopende systeemintegratie.

Van Lanschot Kempen
Bij Van Lanschot Kempen gaat Yaele van Raalte op 1 juni aan de slag als Head of Asset Research & Communication. In haar vorige functie was Van Raalte lid van het managementteam bij BinckBank. Daarvoor bekleedde zij diverse functies bij Bank Insinger de Beaufort, waaronder co-hoofd van de afdeling adviesproducten en -diensten. Ze begon haar carrière in 2001 bij de Autoriteit Financiële Markten in Nederland.

AF Advisors
Per 1 mei is Michael Shousha in dienst getreden bij AF Advisors als analist. Eerder werkte hij als senior-assistent bij Mazars.