Triodos Bank heeft Jeroen Rijkema benoemd tot de nieuwe topman. Nikkie Pelzer is bij Triodos IM aan de slag gegaan als impact manager. Robin Peters is benoemd tot managing directer savings & investments bij Ohpen. Tim Ryan is CEO geworden bij Natixis Investment Managers. Mark Boskamp is aan de slag gegaan als business manager sales en marketing bij Dukers & Baelemans.

Triodos Bank
Triodos Bank heeft Jeroen Rijpkema benoemd tot de nieuwe topman. Rijpkema was eerder CEO ad interim van Transactie Monitoring Nederland, het gecombineerde transactiemonitoringsinitatief van vijf Nederlandse banken, waaronder Triodos Bank.

Na zijn benoeming zal de raad van bestuur van Triodos Bank bestaan uit Jeroen Rijpkema (CEO), André Haag (CFO) en Carla van der Weerdt (CRO). Ondertussen werkt de raad van commissarissen aan de invulling van andere leidinggevende functies.

Triodos Investment Management
Nikkie Pelzer is bij Triodos IM aan de slag gegaan als impact manager. Zij komt over van Actiam, waar ze de afgelopen negen jaar heeft gewerkt als senior sustainability & impact analyst.

Ohpen
Robin Peters is benoemd tot managing director savings & investments bij Ohpen. Hij zal samen met Matthijs Aler werken aan de doorontwikkeling van het platform. Eerder werkte hij in commerciële en eindverantwoordelijke functies voor platforms als Virtual Affairs en we are you.

Natixis IM
Tim Ryan wordt deze maand benoemd tot CEO van Natixis Investment Managers en in die hoedanigheid tot lid van het directiecomité van Natixis. Hij volgt Jean Raby op die besloten heeft een andere professionele uitdaging aan te gaan.

Dukers & Baelemans
Mark Boskamp is aan de slag gegaan als business manager voor sales en marketing bij Dukers & Baelemans. Boskamp werkte eerder als directielid bij het platform voor financial planners NNEK.