Triodos

Peter Blom legt in de loop van 2021 zijn rol als topman bij Triodos Bank neer. Hij is sinds de oprichting in 1980 actief bij de bank. Blom werd in 1989 benoemd tot algemeen directeur en in 1997 promoveerde hij tot directievoorzitter. Blom ontving in 2008 een koninklijke onderscheiding voor zijn bijdrage aan sociaal bankieren en duurzaamheid. Triodos is inmiddels op zoek naar een opvolger.

 

Aberdeen Standard

Mark Redman treedt in oktober in dienst als Global Head of Private Markets bij vermogensbeheerder Aberdeen Standard Investments. Hij volgt Peter McKellar op die met pensioen gaat. Redman was hiervoor Global Head of Private Equity bij het Canadese pensioenfonds OMERS.

 

PIMCO

Mathieu Clavel is door PIMCO aangesteld als Managing Director and Portfolio Manager, Head of Private Credit Europe. Clavel komt over van Sculptor Capital, waar hij elf jaar lang werkzaam was als Head of European and Asian Corporate Credit en Co-Head of Europe.

 

Syntrus Achmea Real Estate & Finance

Daan Tettero begint op 1 oktober 2020 als Fund Manager van het Achmea Dutch Health Care Property Fund (ADHCPF) van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Tettero werkte de afgelopen twee jaar bij CBRE, de laatste periode als Associate Director Health Care. Daarvoor was hij actief bij Syntrus Achmea als Concept Ontwikkelaar Zorgvastgoed.