Paul Roosen gaat bij Van Lanschot Kempen Zwitserland aan de slag als commercieel directeur. Frank Verkerk wordt chief platform officer van Zurich. Fabiana Fedeli gaat van Robeco naar M&G. Salim Sebbata is de nieuwe CEO van BUX UK. Rogier Westhuis is de nieuwe client relationship manager bij T. Rowe Price. Henk Jelle Reitsma is de nieuwe lead credit risk management bij Knab. Wim Koeleman gaat aan de slag bij APG als managing director Nieuw Pensioenstelsel.

Van Lanschot Kempen Zwitserland
Paul Roosen gaat Van Lanschot Kempen Zwitserland helpen bij de verdere groei van de vestiging. Roosen heeft eerder in zijn loopbaan gewerkt als belastingadviseur bij Deloitte en BDO CampsObers.

Zurich Insurance Group
Frank Verkerk is benoemd tot chief platform officer van Zurich Insurance Group in Zürich. Met zijn aanstelling wil de financiële instelling de digitale dienstverlening versneld uitbreiden in reactie op de groeiende vraag van klanten. Verkerk gaat half augustus aan de slag en komt over van ABN Amro, waar hij chief digital officer was en voor de digitale transformatie verantwoordelijkheid droeg. Verkerk gaat rapporteren aan Eric Chan, information & digital officer van de groep.

M&G en Robeco
Fabiana Fedeli gaat van Robeco naar M&G. Zij was er wereldwijd hoofd fundamental equities en gaf leiding aan een internationaal beleggingsteam dat actieve aandelenstrategieën beheerde. Fedeli is goed thuis in de integratie van duurzaamheid en impact in beleggingsprocessen.

BUX UK
BUX, de snelst groeiende mobiele broker van Europa, heeft Salim Sebbata aangetrokken als de nieuwe chief executive officer (CEO) van BUX UK. Sebbata volgt Yorick Naeff op, die eerder dit jaar de rol van CEO van BUX op zich nam.

T. Rowe Price
T. Rowe Price heeft per 1 juli 2021 Rogier Westhuis aangesteld als nieuwe client relationship manager. Westhuis gaat zich richten op intermediaire relaties en de ontwikkeling van de institutionele relaties. Hij is aan de slag gegaan op het kantoor van T. Rowe Price in Amsterdam.

Knab
Henk Jelle Reitsma is aan de slag gegaan bij platform Knab als lead credit risk management.
Eerder was hij hoofd risicomanagement bij De Volksbank, waar hij van 2018 tot 2021 heeft gewerkt.

APG
Wim Koeleman gaat aan de slag bij APG als managing director Nieuw Pensioenstelsel. Hij gaat het pensioenfondsklanten en aangesloten sociale partners begeleiden bij het opstellen en vormgeven van de nieuwe pensioenregelingen. Koeleman gaf leiding aan de pensioenpraktijk van PwC.