Een wel heel vreemde zaak bij de rechtbank Midden-Nederland. 

De afgelopen tijd heeft de Belastingdienst zo’n 7900 brieven ontvangen die waren geadresseerd aan de Trustbelastingdienst. De briefschrijvers verzoeken om uitvoering te geven aan een zogenaamd arrest van de Hoge Raad van de Kinderen. In dat ‘arrest’ staat dat inwoners van Nederland erfgenaam zijn van Nederland als bedrijf en dus recht hebben op een erfenis. Zij claimen dat zij aanspraak kunnen maken op een bedrag van anderhalf miljoen euro per persoon.  

Van die duizenden brievenschrijvers hebben zich 11 personen bij de rechtbank Midden-Nederland gemeld omdat de Belastingdienst niet op hun brieven reageert. Zij willen dat de bestuursrechter een oordeel geeft over het niet tijdig beslissen van de Belastingdienst op hun verzoeken. Volgens hen schuilt er achter de Belastingdienst een Trustfonds dat wordt beheerd door de Koning, de vice-president van de Raad van State en de minister-president als CEO van de handelsonderneming Nederland. 

Dat de rechtbank hier niet in meeging, zal u niet verbazen. Een verslag van het oordeel van de rechtbank leest u hier. En wie zin heeft om zich een half uurtje te verliezen in totaal krankjorume onzin, klikt hier. Klikken op eigen risico.