Clavis: Operationeel medewerker private markets

Clavis is op zoek naar een leergierige en gemotiveerde medewerker met een juridische en/of financieel-economische achtergrond en affiniteit met vermogensbeheer. Wil jij als ‘operationeel medewerker private markets’ deel uitmaken van een hecht team in een dynamisch bedrijf? Dan is Clavis op zoek naar jou.

Clavis is niet zomaar een financieel dienstverlener, maar een unieke organisatie met een nadrukkelijk eigen werkwijze. Wij zijn gehuisvest in ’s-Hertogenbosch waar we met 43 professionals werken voor zo’n 100 cliënten. Clavis bestaat sinds 2008 en biedt diensten aan op het gebied van vermogensbeheer, vermogensstructurering en directievoering. Onze cultuur is gebaseerd op passie voor onze relaties, het vak en plezier hebben met elkaar.

Bij Clavis kan de cliënt kiezen om één dienst af te nemen of gebruik te maken van een geïntegreerde dienstverlening. Dat vraagt om strategisch, transparant en integer vermogensmanagement. Clavis kent haar cliënten en verzorgt zowel advies als uitvoering.

Clavis groeit. Daarom zoeken wij een gedreven, integere en klantgerichte collega. Je streeft naar topkwaliteit en bent servicegericht. Je hebt inlevingsvermogen, werkt secuur en procesmatig en kunt presteren onder tijdsdruk. Je hebt gevoel voor compliance, maar bovenal ben je een echte teamplayer.”

Lees de vacature:
https://www.clavis.eu/werkenbij/vacature/operationeel-medewerker-private-markets-2021.asp