Junior Broker bij Binck Bank

BinckBank, opgericht in 2000, is de onafhankelijke online bank voor beleggers. Klaar met jouw HBO- of WO-opleiding en je wilt je nog verder ontwikkelen? Dat kan bij Binck! Wij leren jou alles over beleggen. Een mooie start van jouw carrière binnen de financiële sector. Nadat je van junior tot senior medewerker bent gegroeid, heb je de kans om een echte stap te maken. Jouw kennis is gewild, dus de stap die je maakt is afhankelijk van jouw inzet. 

Beleggen anno nu: volledig webbased, mobiele apps en webinars!
Je begint je loopbaan bij BinckBank met het beantwoorden van vragen van onze klanten over hun orders, portefeuilles, ons handelssysteem en (inter)nationale beurzen. Ook plaats je telefonische orders. Zo raak je, natuurlijk met ondersteunende trainingen, thuis in de beleggingswereld. Na verloop van tijd gaan we verder met je kijken; wil je doorgroeien naar teamleider? Naar relatiebeheerder? Naar de brokerdesk? Of ambieer je een vervolg binnen onze IT-afdelingen om daar te werken aan de nieuwste technische ontwikkelingen? Waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen, biedt BinckBank je kansen.

Als je denkt: dit is mijn wereld…
Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Na een grondige selectieprocedure gaan wij energie in je steken en achter jouw loopbaanontwikkeling staan. Van jou verwachten we een enorme gedrevenheid, frisse ambitie, flinke dosis leergierigheid, flexibiliteit ten aanzien van je werktijden en een servicegerichte instelling door altijd vanuit de klant te denken. Maar bovenal vinden wij het belangrijk dat je interesse hebt in beleggen en de financiële wereld én een enorme drive om jezelf verder te ontwikkelen. Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond en je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar. Wisselende werktijden zijn voor jou geen probleem.

Bekijk de vacature:
https://www.werkenbijbinck.nl/vacatures/vacature-junior-broker-met-volop-doorgroeimogelijkheden-1139671