Servatus Vermogensmanagement – Junior Vermogensplanner

Wil jij een expert worden in fiscale vraagstukken, financieringen en estateplanning? En met name in het combineren daarvan om zo onze vermogende ondernemersgezinnen optimaal te adviseren? Ben jij daarnaast een analytische denker en handig met Excel? Dan is de functie van Junior Vermogensmanager iets voor jou!

Als Junior Vermogensmanager werk je één-op-één samen met de relatiebeheerder. Samen adviseer je onze relaties over financiële-, fiscale- en estate-planningsgerelateerde vraagstukken. Je weet alles van de klanten in je portefeuille en zorgt voor een optimale advisering. Je stelt vermogens- en financiële planningen op voor nieuwe en bestaande cliënten en zorgt ervoor dat die adviezen ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Ook werk je nauw samen met alle adviseurs rondom onze relaties, zoals accountants, belastingadviseurs en notarissen. En natuurlijk neem je actief deel aan inhoudelijke discussies met je collega’s.

Werken bij Servatus
Servatus Vermogensmanagement is een Multi Family Office op loopafstand van het Centraal Station in Den Bosch. Op dit moment begeleiden wij circa 150 vermogende gezinnen, waaronder ondernemers, topsporters en zakelijk professionals op het gebied van vermogensplanning, vermogensregie en vermogensbeheer. Al zes jaar op rij horen we bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Door deze groei zijn wij op zoek naar een talentvolle Junior Vermogensmanager. Onze kernwaarden zijn: menselijkheid, professionaliteit en doorpakken. Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen tot professioneel vermogensmanager? En ben jij degene die ons door jouw frisse blik scherp houdt, dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature hier