Senior Portfolio Manager bij Ostrica

Ostrica is op zoek naar een Senior Portfolio Manager met een bewezen trackrecord die een grondig inzicht heeft in de wereldwijde kapitaalmarkten, regelgeving en uitdagingen van de financiële industrie.

Als Senior Portfolio Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van investeringsstrategieën, het samenstellen beleggingsportefeuilles en uiteindelijk verantwoordelijk voor de beleggingsprestaties. Je werkt nauw samen met de teams van Trading en Research om handelsstrategieën te initiëren, creëren en optimaliseren en de verfijning en resultaten van het onderzoek te verbeteren. U bent in staat om wetenschappelijke research papers te vertalen naar winstgevende voorspellende trading modellen en tegelijkertijd te zorgen voor een efficiënte en foutloze implementatie van deze modellen.

De beleggingsfondsen worden belegd in beursgenoteerde effecten, onderverdeeld in (sub)activacategorieën (Aandelen, Staatsobligaties, Bedrijfsobligaties, Hoogrentende Obligaties en Obligaties van opkomende markten) en financiële derivaten.

Lees de vacature:
https://www.ostrica.nl/wp-content/uploads/2020/10/OCT-2020-vacature_Sr-Portfolio-Manager.pdf