Internal Relationship Manager bij InsingerGilissen

InsingerGilissen is op zoek naar een Interne Relatiebeheerder voor de afdeling Financiële Intermediairs in hartje Amsterdam. Heb jij een goed trackrecord opgebouwd in de financiële sector met minimaal 5 jaar ervaring en ben je commercieel en servicegericht ingesteld? Aarzel dan niet en solliciteer, we horen graag van je.

Het Financial Intermediaries team is een snelgroeiend, gedreven en professioneel team. Ze moeten hard kunnen werken, snel kunnen schakelen en hoog mikken. Humor en professionaliteit kenmerken het team. Je zorgt voor een efficiënte, tijdige en kwalitatieve afwikkeling van operationele activiteiten.  Je zorgt voor een adequate interne opvolging van de activiteiten voor de toegewezen Zelfstandige Vermogensbeheerders.

Je onderhoudt dagelijks klantcontact omdat je de spil bent tussen de Independent Asset Managers en de verschillende interne afdelingen van InsingerGilissen bij operationele vraagstukken. Je informeert de Independent Asset Managers periodiek actief over de afhandeling van deze issues.

Bekijk de vacature:
https://www.bankcarriere.nl/vacature/internal-relationship-manager/amsterdam/insingergilissen/1072481