(Junior) Beleggingsadviseur Sales bij Wilgenhaege

Wilgenhaege groeit en is op zoek naar commercieel medewerkers voor de functie van (Junior) beleggingsadviseur-Sales. Als (Junior) Beleggingsadviseur Sales bij Wilgenhaege ben je de schakel tussen onze prospects, cliënten en ons brede aanbod van beleggings- en investeringsmogelijkheden. Je zit in een dynamische omgeving, waarin de financiële markten intensief worden gevolgd. Jouw commerciële talent en kennis van de markt zet je in om een passende oplossing te vinden voor de beleggingsvraagstukken van onze prospects en cliënten. Wij verzorgen een uitgebreide opleiding om je verder te helpen in jouw carrière in de beleggingswereld.

Herken je je hierin?
Je legt makkelijk contacten en je beleeft plezier aan de omgang met mensen. Je hebt commercieel talent en werkt graag in een dynamische omgeving. Je hebt affiniteit met de ontwikkelingen op de financiële markten en beschikt over een gezonde dosis realiteitszin. Je neemt je verantwoordelijkheid en bent een doorzetter.

Bekijk de vacature:
https://www.linkedin.com/jobs/view/junior-beleggingsadviseur-sales-at-wilgenhaege-groep-holding-bv-2514470901/?utm_campaign=google_jobs_apply&utm_source=google_jobs_apply&utm_medium=organic&originalSubdomain=nl