Junior Developer / Fund Accountant bij AssetCare Fund Services

AssetCare Fund Services is op zoek naar Junior Developer / Fund Accountant. AssetCare Fund Services is een bekende naam in de wereld van beleggingsfondsen en groeit snel in het aantal klanten.

De ambitie AssetCare Fund Services is om de drempel voor collectief beheer te verlagen. Dit begint bij het volledig faciliteren van professionele beleggers bij het opstartproces van hun eigen fonds in allerlei beleggingscategorieën zoals beursgenoteerde producten, vastgoed, private debt en cryptovaluta. Is het fonds operationeel? Dan stellen wij de belegger in staat om zich te kunnen focussen op het beheer door alle administratieve activiteiten te verzorgen ten aanzien van de investeerders, de fondsmutaties en de benodigde rapportages.

 

Bekijk de vacature:

https://www.linkedin.com/jobs/view/junior-developer-fund-accountant-at-assetcare-fund-services-2548948635/?trackingId=fTHtR7QpNBi4VTDWwE0jDA%3D%3D&refId=EN%2FSrn7RxebLA0jtUQ4MFw%3D%3D&pageNum=0&position=5&trk=public_jobs_job-result-card_result-card_full-click&originalSubdomain=nl