Senior Accountmanager/Vermogensbeheerder (m/v) – Download vacature

In jouw functie volg je de effectenmarkten op de voet, geeft advies en bemiddelt bij aan- en verkoop van alle soorten effecten. Naast het werven van nieuwe cliënten, verzorg je periodiek revisie-gesprekken met relaties en leg je verantwoording af over de door jouw beheerde vermogens.

Een pré is dat je beschikt over een eigen cliëntenkring en/of relatienetwerk, dan wel in staat bent om deze op te gaan bouwen. Hierbij heb je zelf de eindverantwoordelijkheid met betrekking tot het opzetten en uitbouwen van passende marketingcampagnes.

Als accountmanager bieden wij je een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een informele en zeer ambitieuze organisatie.

  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • Denk en werkniveau minimaal op HBO
  • DSI geregistreerd
  • Goede kennis van Nederlands in woord en geschrift

Het spreekt voor zich dat de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden meer dan concurrerend zijn. Een prestatiegerichte beloning maakt hier onderdeel van uit. Bovendien zijn er, mede gebaseerd op de te verwachte groei van de organisatie, volop carrièrekansen.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, in een jong, informeel, enthousiast en ambitieus team, stuur dan jouw sollicitatie (incl. CV) naar:

Comtessa Vermogensbeheer B.V.
info@comtessavermogensbeheer.nl

https://comtessavermogensbeheer.nl/vacatures/senior-accountmanager