Junior adviseur (fulltime)

Als adviseur bij JOUW Lijfrente ben je primair verantwoordelijk voor het leggen van het eerste contact met nieuwe relaties die veelal niet de juiste dienstverlening krijgen bij hun bank of verzekeraar. Je verdiept je in de wensen en eisen van potentiële cliënten en vertaalt deze in een oplossing voor hun lijfrente. Als geen ander kan je in je optreden een goede balans vinden tussen commerciële daadkracht en service. Dit doe je door middel van telefonisch, schriftelijk en persoonlijk contact met nieuwe cliënten. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en aangemoedigd.

Bedrijfsprofiel
JOUW Lijfrente is een onderdeel van Wijs & van Oostveen Fund Management, dat op haar beurt weer onderdeel is van Wijs & van Oostveen. Wijs & van Oostveen is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een van de grootste, onafhankelijke financiële dienstverleners van Nederland. Je werkt op een prachtige locatie in het centrum van Amsterdam. Er werken circa 25 mensen en de cultuur is te omschrijven als energiek, enthousiast, gemotiveerd en zeer betrokken. Binnen Wijs & van Oostveen heerst een open sfeer met korte lijnen.

Wat wij bieden
Een baan bij Wijs & van Oostveen betekent een uitdagende commerciële functie binnen een snelgroeiend bedrijf met ambitie. Er zijn uitstekende mogelijkheden om te leren en te groeien in je functie en carrière. Dit gebeurt onder begeleiding van een mentor, die je zijn kennis en ervaring meegeeft en je commercieel ondersteunt. Het salaris sluit aan op je kennisniveau en ervaring en is deels afhankelijk van je prestaties.

Wat we verwachten

  • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau
  • Je bezit uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden
  • Diploma Wft Vermogen is een pré, anders dien je dat te behalen
  • Je hebt kennis van en affiniteit met beleggen
  • Je bent representatief en ambitieus
  • Je bent in staat om je kwaliteiten in te zetten in het belang van potentiële cliënten
  • Je treedt op als vertrouwenspersoon
  • Je vindt het leuk om contacten te leggen.

Interesse?
Wil je bij ons komen werken? Solliciteer dan via vacatures@wijs.nl. Je kunt je reactie richten aan Martijn Meijer.

Kijk op: https://www.wijs.nl/vacatures