Medewerker Fondsenbeheer

Jij onderhoudt de fondsenstructuur van de PGGM beleggingsfondsen en zorgt dat PGGM AIFMD-compliant is. Als medewerker fondsenbeheer is het jouw verantwoordelijkheid om de fondsenstructuur van de PGGM beleggingsfondsen te onderhouden en te zorgen dat PGGM VB AIFMD-compliant is.

Je houdt je je bezig met het opzetten, herstructureren en opheffen van PGGM beleggingsfondsen. Je beheert de PGGM VB (Vermogensbeheer) fondsenstructuur en houdt fondsvoorwaarden bij of coördineert aanpassing hiervan.

Wijzigingen die je doorvoert zijn het gevolg van veranderende klantvragen, wijzigingen in wet & regelgeving of een verbetering die je zelf voorstelt. Je houdt grip op fonds gerelateerde zaken waarvoor de directie Vermogensbeheer verantwoordelijk is uit hoofde van de AIMFD vergunning. In je functie schakel je met de hele beleggingsketen, zoals Front Office, Back Office, Risk, Legal, en accountmanagement.

Dit doe je samen met de Expert Manager fondsenbeheer, binnen het bredere team product & fundmanagement (totaal 8 collega’s). Samen met de Expert Manager fondsenbeheer overleg je over de verdeling van de werkzaamheden.

Bekijk de vacature hier