Semmie is op zoek naar een Business Developer ter versterking voor het Business Development team. Heb jij circa 5 jaar werkervaring en affiniteit met technologie én vermogensbeheer? Dan ben jij misschien wel de nieuwe Business Developer van Semmie.

“Ga jij ook altijd voor het hoogste niveau? Bij Semmie staan we nooit stil en zijn continu bezig om ons platform te verbeteren en innoveren. Er zijn 101 ideeën, die we als team pro-actief oppakken. We zoeken een nieuwe collega met dezelfde mindset en ervaring in het opzetten en verbeteren van producten en processen.”

Waarom jij belangrijk bent voor Semmie
“Onze ideale business developer is in staat om te switchen tussen helicopterview en details en legt ook makkelijk verbanden tussen de verschillende facetten van onze dienstverlening. Communiceren met de business, de wensen begrijpelijk vertalen naar inhoudelijke uitwerking, zodat IT en andere noodzakelijke afdelingen aan de slag kunnen. Jij draait je hand er niet voor om. Met jouw nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen realiseer je simpele en slimme oplossingen.”

Bekijk de vacature hier.