Mid-officer (m/v) (minimaal 32 uur) bij WMP

Vacature:

Ben jij een ervaren Mid-officer op zoek naar een brede support functie en heb je affiniteit met de financiële dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over jou
Je bent een organisatorisch sterke ondersteunde professional die zich senang voelt in een dynamische (soms hectische) omgeving. Je houdt van afwisseling en een grote diversiteit aan taken en aandachtsgebieden. Je hebt een ondernemende houding en een pro actieve instelling. Je hebt een faciliterende persoonlijkheid, maar bent ook in staat om nee te zeggen.

Je hebt MBO werk- en denkniveau met een administratief of vergelijkbare afgeronde opleiding en drie tot vijf jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Het Office 365 pakket kent voor jou geen geheimen meer. Je mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse taal is uitmuntend. Je hebt passie voor je vak en je bent een teamspeler in hart en nieren. Je hebt oog voor detail en je bent immuun voor deadlinestress.

Over ons
Wealth Management Partners is een kleine, overzichtelijke organisatie waar collega’s nauwgezet en in teamverband met elkaar samenwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het beheren van vermogens van vermogende particulieren, families, stichtingen en verenigingen. Onze firma, met kantoren in Amstelveen en Zürich, is in 2004 opgericht en is een van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland. Wij bedienen het hogere segment van de markt en onderscheiden ons door 100% onafhankelijkheid, 100% specialisatie en 100% partnerschap.

 

De cultuur is te kenmerken als ondernemend, zeer klantgericht en met ruimte om eigen verantwoordelijkheid te nemen. De sfeer is open en informeel. Ons kantoor bevindt zich in een modern kantoorpand in Amstelveen, op een centrale locatie pal aan de A9.

Over de functie
Als Mid-officer ondersteun je samen met collega’s het team van relatiebeheerders binnen Wealth Management Partners. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het voorbereiden van contracten, presentaties en vergaderingen, het openen van bankrekeningen en bewaking van dit proces, het verzorgen van maand- en kwartaalrapportages, het uitwerken van diverse stukken, het bijhouden van ons CRM systeem, verzorgen van mailings, en het redigeren van diverse vormen van correspondentie. Daarnaast help je mee met het organiseren van evenementen voor onze relaties.

Over ons aanbod
Wij hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, vakantiegeld, premievrij pensioen, OV reiskostenvergoeding en veel ruimte voor ontwikkeling, zowel persoonlijk als op jouw vakgebied.

Over de procedure
Spreekt deze vacature je aan, stuur dan je CV en motivatie naar millymathew@wmp.nl. Heb je nog vragen over de functie, neem dan gerust contact met ons op.

De sollicitatieprocedure bestaat uit minimaal twee gesprekken, een pre-employment screening en een assessment.

Contact
Wealth Management Partners NV

Milly Mathew
Krijgsman 11, 1186 DM  Amstelveen
T: 020-426 3977
E: millymathew@wmp.nl