Deze zomer organiseert Adfiz de Zomersessies waarin adviseurs in een half uurtje worden bijgepraat over een specifiek onderwerp. Op 15 juli trapt Adfiz af met de eerste aflevering over het onderwerp Cyber. Op 22 juli: Wwft. 

Aanvullend op het inhoudelijke deel laat Adfiz de kijker zien welke praktische informatie, handvatten en tools over het besproken onderwerp in de Adfiz kennisportalen zijn te vinden en er is ook ruimte voor kijkersvragen. Onderwerpen die deze zomer aan bod komen zijn naast cyber onder andere de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft), duurhuurders, de Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR) en actief klantbeheer. 

15 juli: Cyber 

Donderdag staat het onderwerp cyber op het programma. Joerie van Looij van Adfiz laat de adviseurs in deze sessie zien hoe zij het cyberrisico onder de aandacht kunnen brengen bij de klant. Het Adfiz-kennisportaal biedt praktische tools en handvatten om direct aan de slag te gaan met cyberveiligheid en het cyberrisico. Een risico dat zowel de klant als het advieskantoor zelf loopt. 

Lees verder: 

https://www.adfiz.nl/nieuws/adfiz-evenementen/adfiz-zomersessie-wwft/