De Nederlandse risicomanager VLC & Partners heeft deze maand advieskantoor Koekenberg Van Vuuren ingelijfd. Met de overname versterkt VLC haar positie als specialist op het gebied van risicomanagement, employee benefits en private insurance voor vrije beroepsbeoefenaren en zakelijke dienstverleners.  

Koekenberg Van Vuuren, gevestigd in Delft, heeft zich sinds de oprichting in 2004 ontwikkeld tot een toonaangevende aansprakelijkheidsspecialist voor businessprofessionals. Het kantoor wordt vooralsnog onder dezelfde naam voortgezet.  

Lando te Molder (algemeen directeur VLC & Partners): “Dit is een unieke kans voor beide partijen. De ‘fit’ is perfect. Met onze partners Mutsaerts en Buro Merks hebben we een gezamenlijke focus op de business professional markt. Koekenberg Van Vuuren brengt een schat aan kennis en ervaring mee. Met deze combinatie versterken we ons gezamenlijke succes. Samen zijn we een nog waardevollere adviespartner voor onder andere advocaten, accountants, architecten en notarissen.” 

VLC & Partners heeft zich de afgelopen jaren versterkt met enkele gespecialiseerde kantoren op het gebied van risicomanagement en employee benefits. Bedrijven met een sterk profiel in hun regio, veel expertise op hun vakgebied of binnen een specifieke sector. VLC & Partners neemt hiermee een unieke positie in. Samenwerking met gespecialiseerde kantoren, gecombineerd met een hoog serviceniveau en vergaande digitalisering, leidt tot een aantrekkelijke propositie voor het professionele MKB en de mid-corporate markt.