Bekijk de top-100 van ‘s werelds meest innovatieve WealthTech-bedrijven.

De WEALTHTECH100 is een jaarlijkse lijst van 100 van Dit zijn de bedrijven waarvan elke leider in vermogensbeheer, private banking en financieel advies op de hoogte moet zijn wanneer ze hun digitale transformatiestrategieën en nieuwe klantproposities overwegen en ontwikkelen.

De 2020 WEALTHTECH100-lijst kreeg ruime aandacht. Bedrijven die een plaats op de lijst bemachtigden, genereerden een enorme bekendheid onder beleggingsondernemingen en de bredere vermogensbeheergemeenschap. Veel bedrijven werden rechtstreeks benaderd door financiële instellingen en adviseurs, terwijl andere een warmere ontvangst kregen van potentiële klanten en partners.

De lijst is bijgewerkt voor 2021 om de volgende generatie van aanbieders van oplossingen te erkennen die de toekomst van de beleggingssector vormgeven. De lijst is bedoeld om senior executives en beleggingsprofessionals te helpen beoordelen welke modellen voor digitaal vermogensbeheer en financieel advies marktpotentieel hebben en de meeste kans maken om te slagen en een blijvende impact op de sector te hebben.

https://fintech.global/wealthtech100/