Elk jaar reikt het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De winnaars van de Finance categorie zijn: Servatus Vermogensmanagement, Index Capital en Privium Fund Management.

Servatus wint deze prijs al voor de vierde keer achter elkaar. Servatus Vermogensmanagement is in 2010 ontstaan uit een samenwerking tussen Kees Klijsen en Peter van Galen. Het bedrijf groeit enorm snel en beheert een vermogen van ruim 400 miljoen euro aan assets.

Index Capital is de beleggingsonderneming opgericht door Hans Dubbeldam, Remco Mattijssen en Rob Israël. Met een toevertrouwd vermogen van ruim 250 miljoen euro is Index Capital een van de grotere indexbeleggers van Nederland.

Voor Privium is dit de derde FD Gazellen op rij. Privium is opgericht in 2008 door Clayton Heijman. Privium heeft kantoren in Amsterdam, Luxemburg, Londen, Kaaiman Eilanden en Hong Kong. Gezamenlijk beheren deze kantoren 2,5 miljard dollar, waarvan het grootste deel door de vestiging in Amsterdam wordt beheerd.

 

Website: https://fd.nl/dossier/fd-gazellen