Fund Seminar
OVER

Over Fund Seminar

Fund Seminar wordt sinds 2009 elk jaar gehouden op de laatste donderdag in september. Ooit begonnen bij Theodoor Gillissen Bankiers als relatie event voor de zelfstandige vermogensbeheerders die klant waren bij deze depotbank, maar uitgegroeid tot hét jaarlijkse event in de sector. Al meer dan tien jaar organiseert het team van Fund Seminar een informatieve en inspirerende dag waar een keur aan fondshuizen hun visie op de markt delen met een leergierig publiek.

Na enige jaren werd ook een Fund Seminar ‘Services Edition’ toegevoegd. Een seminar waarbij niet asset managers de workshops gaven, maar IT providers, compliance deskundigen, juristen, data-vendors en andere spelers die op één of andere manier een relatie hebben met de beroepsgroep.
Fund Seminar biedt ook een paar keer per jaar een ‘Fund Seminar Session’; kleinere events met een hoogwaardig inhoudelijke insteek gericht op één thema dat gedurende een dagdeel uitvoerig wordt behandeld door een aantal gespecialiseerde sprekers voor een klein, select publiek.

Het team van Fund Seminar bestaat uit communicatie professionals met ruime ervaring in de financiële sector.

Presentatie