Fund Seminar
OVER

Over Fund Seminar

Fund Seminar bestaat al tien jaar. Ooit begonnen bij Theodoor Gillissen Bankiers als relatie event voor de zelfstandige vermogensbeheerders die klant waren bij deze depotbank, maar uitgegroeid tot hét jaarlijkse event in de sector. Al tien jaar lang organiseert het team van Fund Seminar een informatieve en inspirerende dag waar een keur aan fondshuizen hun visie op de markt delen met een leergierig publiek.

Na enige jaren werd ook een Fund Seminar ‘Services Edition’ toegevoegd. Een seminar waarbij niet asset managers de workshops gaven, maar IT providers, compliance deskundigen, juristen, data-vendors en andere spelers die op één of andere manier een relatie hebben met de beroepsgroep.
Vanaf 2019 zal Fund Seminar ook komen met ‘Fund Seminar Session’, kleinere events met een sterk inhoudelijke insteek gericht op één thema dat uitvoerig worden behandeld door een aantal gespecialiseerde sprekers voor een klein, select publiek. Voor en na het ‘session event’ wordt het thema uitvoerig ondersteund op de Fund Seminar website.

Het team van Fund Seminar bestaat uit communicatie professionals met ruime ervaring in de financiële sector. Conference Chairman is Rob de Haas, als directeur bij Theodoor Gillissen Bankiers de grondlegger van het Fund Seminar en tot op de dag van vandaag betrokken.

Presentatie