Podcast

De wekelijkse podcast van Fund Seminar over alles wat interessant is voor zelfstandige vermogensbeheerders, private bankers en financial planners. Met onderwerpen zoals actief, passief en factorbeleggen, ESG, fondsen versus aandelen/obligaties, wet- en regelgeving, wealth transfer, BigTechs en exotische beleggingen. Fund Seminar podcast informeert, inspireert en amuseert.

Podcast 2: Fund Seminar podcast met Jeroen Brenninkmeijer

In gesprek met Jeroen Brenninkmeijer, Founding Partner bij Bruyn & Brenninkmeijer. Hoe gaat het met de consolidatie in de sector? En hoe kijkt hij aan tegen het veranderende landschap, ook over de landsgrenzen richting België? Richard Neve vroeg hem naar de kansen voor zelfstandige vermogensbeheerders in 2021.

 

Podcast 1: Fund Seminar podcast met Knox

Te gast in deze uitzending: Pieter Aartsen, algemeen directeur van Knox en Joost Walgemoed, CEO en founder van Blanco. Knox heeft nu de AFM-vergunning op zak. Met Knox kunnen vermogensbeheerders bankonafhankelijk opereren en samenwerken op het gebied van administratie en het verwerken van effectenbeheer. Richard Neve vroeg beide heren naar de ambities van Knox. Die zijn groot. “Knox is geen concurrent van de zelfstandige vermogensbeheerders. Dat is belangrijk om te benadrukken omdat alle andere depotbanken wel een keiharde concurrent zijn van de vermogensbeheerders.”