Podcast 7: Fund Seminar podcast met Duisenburgh

In deze podcast ontving Richard Neve de directeur Duisenburgh, Frank van Daal. Zelfstandig vermogensbeheer beleeft een bijzondere tijd. Terwijl de sector consolideert, groeit het totale vermogen onder beheer én stijgt de belangstelling voor de dienstverlening. Hoe speelt Duisenburgh Vermogensregie hierop in?

Podcast 6: Fund Seminar podcast met Siegfried Kok

In deze podcast te gast: Siegfried Kok, Senior Portfolio Manager bij OBAM. Richard Neve vroeg hem naar de aanpak en beleggingsstijl van OBAM. Ook de thema’s waar OBAM sterk in gelooft kwamen aan bod.

Podcast 5: Fund Seminar podcast met HANetf

Richard Neve ontving in deze podcast de Head of Benelux van HANetf, Rick van Leeuwen. Tijdens het gesprek ging het over de start en de snelle groei van HANetf. Rick is ervan overtuigd dat een ‘open mind’ in beleggen extra rendement kan opleveren.

Podcast 4: Fund Seminar podcast met Vontobel AM

Thema van deze podcast: Corporate bonds & emerging markets. Richard Neve sprak met Wouter van Overfelt, Head of Emerging Market Corporate Bonds, en Senior Portfolio Manager bij Vontobel AM.

Podcast 3: Fund Seminar podcast met Sander Zondag

In deze podcast ontving Richard Neve de Chief Executive Officer/ Chief Investment Officer bij OBAM, Sander Zondag. Een gesprek over het mooie trackrecord van OBAM, de herpositionering en de benefits van actief management. Ook ESG ontbrak niet op het menu.

Podcast 2: Fund Seminar podcast met Jeroen Brenninkmeijer

In gesprek met Jeroen Brenninkmeijer, Founding Partner bij Bruyn & Brenninkmeijer. Hoe gaat het met de consolidatie in de sector? En hoe kijkt hij aan tegen het veranderende landschap, ook over de landsgrenzen richting België? Richard Neve vroeg hem naar de kansen voor zelfstandige vermogensbeheerders in 2021.

Podcast 1: Fund Seminar podcast met Knox

Te gast in deze uitzending: Pieter Aartsen, algemeen directeur van Knox en Joost Walgemoed, CEO en founder van Blanco. Knox heeft nu de AFM-vergunning op zak. Met Knox kunnen vermogensbeheerders bankonafhankelijk opereren en samenwerken op het gebied van administratie en het verwerken van effectenbeheer. Richard Neve vroeg beide heren naar de ambities van Knox. Die zijn groot. “Knox is geen concurrent van de zelfstandige vermogensbeheerders. Dat is belangrijk om te benadrukken omdat alle andere depotbanken wel een keiharde concurrent zijn van de vermogensbeheerders.”

Blijf op de hoogte van het nieuws en meld u aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden Institutional Nieuwsbrief