Podcast 20: Fund Seminar podcast met Frank Wirds van Robeco

Jan Jaap Omvlee ontvangt in deze Fund Seminar podcast Frank Wirds. Hij is Client Portfolio Manager binnen Robeco’s Sustainable Index Solutions team en licht toe waarom Robeco in februari een duurzame indexfamilie heeft gelanceerd, de Robeco SDG Low-Carbon Indices. De Sustainable Index family beoogt een positieve bijdrage te leveren aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de VN en past Robeco’s eigen SDG Framework toe.

Podcast 19: Fund Seminar podcast met Siegfried Kok van OBAM

In deze podcast te gast is Siegfried Kok, Portfolio Manager bij OBAM Investment Management, een van de sprekers tijdens Fund Seminar Session op dinsdag 29 maart. Hij zal tijdens de Session focussen op enkele van de duurzame megatrends, zoals de versnellende en verregaande energietransitie en digitalisering/automatisering. Het creëren van bovengemiddelde lange termijn rendementen is een zaak van diepgaande kennis en kunde om juist die industrietakken en kwaliteitsondernemingen te identificeren die op de langere termijn als de “winnaars” komen bovendrijven.

Podcast 18: Fund Seminar podcast met Tom Fevez van Rothschild & Co

Podcast 17: Fund Seminar podcast met Michel Salden

Podcast 16: Fund Seminar podcast met Aymar de Léotoing

Tijdens het Fund Seminar event op donderdag 30 september in De Utrechtse Stadsvrijheid sprak financieel journalist Michiel Pekelharing met Aymar de Léotoing, Senior Portfolio Manager Equities bij Chahine Capital.

Podcast 15: Fund Seminar podcast met Hon-Cheung Man van NNIP

Tijdens het Fund Seminar event op donderdag 30 september in De Utrechtse Stadsvrijheid was NN IP de hoofdsponsor van de podcastserie. Financieel journalist Michiel Pekelharing sprak hier met Hon-Cheung Man, Senior Portfolio Manager ABS & Mortgages bij NN IP.

Podcast 14: Fund Seminar podcast met Bram Bos van NNIP

Tijdens het Fund Seminar event op donderdag 30 september in De Utrechtse Stadsvrijheid was NN IP de hoofdsponsor van de podcastserie. Financieel journalist Michiel Pekelharing sprak hier met Bram Bos, Lead Portfolio Manager Green Bond bij NN IP.

Podcast 13: Fund Seminar podcast met Ivo Luiten van NNIP

Tijdens het Fund Seminar event op donderdag 30 september in De Utrechtse Stadsvrijheid was NN IP de hoofdsponsor van de podcastserie. Financieel journalist Michiel Pekelharing sprak hier met Ivo Luiten, Lead Portfolio Manager bij NN IP.

Podcast 12: Fund Seminar podcast met Pieter Aartsen

Tijdens het Fund Seminar event op donderdag 30 september in De Utrechtse Stadsvrijheid sprak financieel journalist Michiel Pekelharing met Pieter Aartsen, Algemeen Directeur bij Knox.

Podcast 11: Fund Seminar podcast met Corné van Zeijl

Tijdens het Fund Seminar event op donderdag 30 september in De Utrechtse Stadsvrijheid sprak financieel journalist Michiel Pekelharing met Corné van Zeijl, de bekende beleggingsstrateeg en analist bij vermogensbeheerder ACTIAM. Hoe kijkt hij naar 2021 en wat ziet hij gebeuren in 2022?

Podcast 10: Fund Seminar podcast met VanEck

Richard Neve ontving in deze podcast Martijn Rozemuller, Managing Director & Head of Europe bij VanEck Europe. Sinds de oprichting in 1955 wordt VanEck gedreven door innovatie en staat het voor “intelligent, forward-looking investment strategies”. Het hoofdkantoor van VanEck staat in New York en de firma heeft verder kantoren in Frankfurt, Pfaeffikon (Zwitserland), Amsterdam, Sydney en Shanghai. Website: www.vaneck.com/nl/nl/

Podcast 9: Fund Seminar podcast met Bovi & Ox

In deze podcast sprak Richard Neve met Cassandra Baurichter en Martin Kleijn van Bovi & Ox, dat veel ervaring heeft met vermogende klanten en aanverwante entiteiten. Doordat vermogen soms verdeeld is over meerdere bedrijven, vastgoed en vaak zowel een privé als een zakelijke grondslag heeft, is het beheer in veel gevallen uitermate complex. Voorzien in adequate (financiële) informatie is dan van groot belang. Dankzij de accountancy-achtergrond en ruime ervaring met family office-klanten is Bovi & Ox vertrouwd met elk boekhoudings- of administratievraagstuk. Website: www.bovi-ox.nl 

Podcast 8: Fund Seminar podcast met J.P. Morgan

Vincent Juvyns is een van de economen in het afsluitende economendebat tijdens Fund Seminar op donderdag 30 september 2021. In de aanloop naar Fund Seminar sprak Richard Neve met de “eeuwige optimist” zoals de Global Market Strategist van J.P. Morgan AM zichzelf noemt.

Podcast 7: Fund Seminar podcast met Duisenburgh

In deze podcast ontving Richard Neve de directeur Duisenburgh, Frank van Daal. Zelfstandig vermogensbeheer beleeft een bijzondere tijd. Terwijl de sector consolideert, groeit het totale vermogen onder beheer én stijgt de belangstelling voor de dienstverlening. Hoe speelt Duisenburgh Vermogensregie hierop in?

Podcast 6: Fund Seminar podcast met Siegfried Kok

In deze podcast te gast: Siegfried Kok, Senior Portfolio Manager bij OBAM. Richard Neve vroeg hem naar de aanpak en beleggingsstijl van OBAM. Ook de thema’s waar OBAM sterk in gelooft kwamen aan bod.

Podcast 5: Fund Seminar podcast met HANetf

Richard Neve ontving in deze podcast de Head of Benelux van HANetf, Rick van Leeuwen. Tijdens het gesprek ging het over de start en de snelle groei van HANetf. Rick is ervan overtuigd dat een ‘open mind’ in beleggen extra rendement kan opleveren.

Podcast 4: Fund Seminar podcast met Vontobel AM

Thema van deze podcast: Corporate bonds & emerging markets. Richard Neve sprak met Wouter van Overfelt, Head of Emerging Market Corporate Bonds, en Senior Portfolio Manager bij Vontobel AM.

Podcast 3: Fund Seminar podcast met Sander Zondag

In deze podcast ontving Richard Neve de Chief Executive Officer/ Chief Investment Officer bij OBAM, Sander Zondag. Een gesprek over het mooie trackrecord van OBAM, de herpositionering en de benefits van actief management. Ook ESG ontbrak niet op het menu.

Podcast 2: Fund Seminar podcast met Jeroen Brenninkmeijer

In gesprek met Jeroen Brenninkmeijer, Founding Partner bij Bruyn & Brenninkmeijer. Hoe gaat het met de consolidatie in de sector? En hoe kijkt hij aan tegen het veranderende landschap, ook over de landsgrenzen richting België? Richard Neve vroeg hem naar de kansen voor zelfstandige vermogensbeheerders in 2021.

Podcast 1: Fund Seminar podcast met Knox

Te gast in deze uitzending: Pieter Aartsen, algemeen directeur van Knox en Joost Walgemoed, CEO en founder van Blanco. Knox heeft nu de AFM-vergunning op zak. Met Knox kunnen vermogensbeheerders bankonafhankelijk opereren en samenwerken op het gebied van administratie en het verwerken van effectenbeheer. Richard Neve vroeg beide heren naar de ambities van Knox. Die zijn groot. “Knox is geen concurrent van de zelfstandige vermogensbeheerders. Dat is belangrijk om te benadrukken omdat alle andere depotbanken wel een keiharde concurrent zijn van de vermogensbeheerders.”

Blijf op de hoogte van het nieuws en meld u aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden Institutional Nieuwsbrief