Fund Seminar
PROFIEL

NN Investment Partners is de vermogensbeheerder van het aan Euronext Amsterdam genoteerde NN Group N.V. en heeft haar hoofdkantoor in Den Haag. NN Investment Partners beheert wereldwijd ongeveer EUR 276 miljard* (USD 310 miljard*) aan vermogen voor institutionele en particuliere beleggers. NN Investment Partners heeft rond de 1.000 medewerkers en is actief in 15 landen in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië en het Midden-Oosten.

T. Rowe Price is in 1937 opgericht door Thomas Rowe Price en is een onafhankelijke, beursgenoteerde vermogensbeheerder. Onze focus ligt op goede langetermijnresultaten voor onze wereldwijde cliënten, verdeeld over een breed scala aan actieve aandelen- en obligatiestrategieën. Wij hebben ons langetermijn succes te danken aan een sterk op research gerichte cultuur, die ons helpt om overal ter wereld de kansrijkste beleggingen op te sporen.

Meer

Webinar 16 juni: ’15 beleggingsideeën voor de komende 12 maanden’

Graag nodigen wij u uit voor een interactief T.Rowe Price webinar op dinsdag 16 juni om 11.30 uur, met als thema “15 beleggingsideeën voor de komende 12 maanden”. Yoram Lustig, Hoofd Multi-Asset Solutions in Europa, geeft handreikingen voor concrete beleggingsideeën om uw portefeuille zo goed mogelijk door de komende periode te loodsen. Dit doet hij aan de hand van vijf thema’s.

Meer


Natixis Investment Managers bedient financiële professionals met inzichtelijke manieren om portefeuilles samen te stellen. Gedreven door de expertise van meer dan 20 gespecialiseerde investmentmanagers wereldwijd passen wij Active Thinking® toe. Daarmee  leveren wij proactieve oplossingen die cliënten helpen om betere resultaten te behalen in alle markten. Natixis IM behoort tot ‘s werelds grootste assetmanagers met assets under management van USD 908,9 miljard.

Meer

Webinar 23 juni: ‘Natixis Loomis Sayles en Han Dieperink: Asian Corporate Bonds: a value diversifier with clear triggers going forward’

Tijdens dit Natixis-webinar interviewt Han Dieperink Elisabeth Colleran, lead portfoliomanager EM Corporate Bond Funds van Loomis Sayles, over de impact van Covid-19 op de Aziatische creditmarkten.

Zij gaan samen in op de fundamentals en de langetermijnvooruitzichtgen, waaronder defaultverwachtingen, in dit segment. Ook bespreken ze de mogelijkheden voor beleggers om te profiteren van de huidige dislocaties in de Aziatische markt en de diversificatie die Aziatische obligaties binnen een vastrentende portefeuille kunnen bieden.

Meer

Dimensional Fund Advisors is een vooraanstaand, wereldwijd opererend beleggingsbedrijf dat al sinds 1981 academisch onderzoek vertaalt in praktische beleggingsoplossingen. Gedreven door een sterk vertrouwen in de werking van de markt, bieden wij geavanceerde beleggingsoplossingen die gebaseerd zijn op financiële wetenschap, om onze klanten een betere beleggingservaring te kunnen bieden.

Meer

Oktober

Aan beleggingsfondsen zijn allerlei kosten verbonden, die allemaal van invloed zijn op het nettorendement van beleggers.

Meer

Allianz Global Investors is een vooraanstaande actieve vermogensbeheerder die wereldwijd vanuit 25 kantoren met meer dan 730 beleggingsprofessionals ruim EUR 530 miljard beheert voor particuliere beleggers, families en instellingen. „Active“ is het belangrijkste woord in ons beleggingswoordenboek.

Meer

Outlook: actief selecteren is essentieel

Doordat de economische groei in de wereld gefragmenteerder en minder gesynchroniseerd zal zijn en onder invloed van politieke onrust komen financiële markten meer in beweging. Dat vraagt om selectief en actief beleggen.

Meer