Fund Seminar
PROFILES

Miljoenen mensen over de hele wereld laten het beheer van hun geld aan Columbia Threadneedle Investments over. We beheren de beleggingen van particuliere beleggers, financieel adviseurs, vermogensbeheerders, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en andere instellingen. In totaal hebben ze €447 miljard (per 31 december 2020) aan ons toevertrouwd.

Al onze cliënten hebben financiële behoeften en doelstellingen en wij zien het als onze taak om alles in het werk te stellen om die wensen te vervullen.

Meer

Webinar – The world after Covid-19

De Covid-19 pandemie veroorzaakte opnieuw een periode van outperformance voor kwaliteitsgroeibedrijven. Massale vaccinatie ligt in het verschiet, zal dit de katalysator zijn voor de langverwachte heropleving van waarde? Of zullen de structurele trends die de markten in het afgelopen decennium hebben gedreven, de overhand krijgen?

Wachtwoord webinar: mTpG6yT*

Bekijk webinar

 

Dimensional Fund Advisors is een vooraanstaand, wereldwijd opererend beleggingsbedrijf dat al sinds 1981 academisch onderzoek vertaalt in praktische beleggingsoplossingen. Gedreven door een sterk vertrouwen in de werking van de markt, bieden wij geavanceerde beleggingsoplossingen die gebaseerd zijn op financiële wetenschap, om onze klanten een betere beleggingservaring te kunnen bieden.

Meer

Oktober

Aan beleggingsfondsen zijn allerlei kosten verbonden, die allemaal van invloed zijn op het nettorendement van beleggers.

Meer


Natixis Investment Managers bedient financiële professionals met inzichtelijke manieren om portefeuilles samen te stellen. Gedreven door de expertise van meer dan 20 gespecialiseerde investmentmanagers wereldwijd passen wij Active Thinking® toe. Daarmee  leveren wij proactieve oplossingen die cliënten helpen om betere resultaten te behalen in alle markten. Natixis IM behoort tot ‘s werelds grootste assetmanagers met assets under management van USD 908,9 miljard.

Meer

Webinar 23 juni: ‘Natixis Loomis Sayles en Han Dieperink: Asian Corporate Bonds: a value diversifier with clear triggers going forward’

Tijdens dit Natixis-webinar interviewt Han Dieperink Elisabeth Colleran, lead portfoliomanager EM Corporate Bond Funds van Loomis Sayles, over de impact van Covid-19 op de Aziatische creditmarkten.

Zij gaan samen in op de fundamentals en de langetermijnvooruitzichtgen, waaronder defaultverwachtingen, in dit segment. Ook bespreken ze de mogelijkheden voor beleggers om te profiteren van de huidige dislocaties in de Aziatische markt en de diversificatie die Aziatische obligaties binnen een vastrentende portefeuille kunnen bieden.

Meer

NN Investment Partners is de vermogensbeheerder van het aan Euronext Amsterdam genoteerde NN Group N.V. en heeft haar hoofdkantoor in Den Haag. NN Investment Partners beheert wereldwijd ongeveer EUR 276 miljard* (USD 310 miljard*) aan vermogen voor institutionele en particuliere beleggers. NN Investment Partners heeft rond de 1.000 medewerkers en is actief in 15 landen in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië en het Midden-Oosten.

T. Rowe Price is in 1937 opgericht door Thomas Rowe Price en is een onafhankelijke, beursgenoteerde vermogensbeheerder. Onze focus ligt op goede langetermijnresultaten voor onze wereldwijde cliënten, verdeeld over een breed scala aan actieve aandelen- en obligatiestrategieën. Wij hebben ons langetermijn succes te danken aan een sterk op research gerichte cultuur, die ons helpt om overal ter wereld de kansrijkste beleggingen op te sporen.

Meer

T. Rowe Price koersinzichten voor internationale aandelen’

T. Rowe Price nog steeds positief over Azië ex-Japan. Noord-Azië kan als eerste uit de coronacrisis komen.
Lees hier het hele verslag.

Meer

Webinar 16 juni: ’15 beleggingsideeën voor de komende 12 maanden’

Graag nodigen wij u uit voor een interactief T.Rowe Price webinar op dinsdag 16 juni om 11.30 uur, met als thema “15 beleggingsideeën voor de komende 12 maanden”. Yoram Lustig, Hoofd Multi-Asset Solutions in Europa, geeft handreikingen voor concrete beleggingsideeën om uw portefeuille zo goed mogelijk door de komende periode te loodsen. Dit doet hij aan de hand van vijf thema’s.

Meer