Fund Seminar Event
PROGRAMMA
Day 1
26 Sep 2019
08:30 - 09:30

Ontvangst & Registratie

Workshop ronde 1

In de eerste ronde workshops geven vijf asset managers tijdens een interactieve sessie opening van zaken over hun beleggingsstrategie en vertellen hoe zij aankijken tegen de meest actuele ontwikkelingen in de markt.
Kempen
Dimensional
TCM Investment Funds

Workshop ronde 2

In de tweede ronde workshops geven zes asset managers tijdens een interactieve sessie opening van zaken over hun beleggingsstrategie en vertellen hoe zij aankijken tegen de meest actuele ontwikkelingen in de markt.
Aberdeen Standard Investments

Keynote: Maurice van Tilburg

De keynote tijdens het 10-jarig jubileum van Fund Seminar wordt gegeven door Maurice van Tilburg, CEO Euronext.
Maurice van Tilburg
12:15 - 13:30

Lunch

Workshop Ronde 3

In de derde ronde workshops geven zes asset managers tijdens een interactieve sessie opening van zaken over hun beleggingsstrategie en vertellen hoe zij aankijken tegen de meest actuele ontwikkelingen in de markt.
Natixis
Triodos Investment Management
RBA Fonds

Workshop ronde 4

In de vierde ronde workshops geven zes asset managers tijdens een interactieve sessie opening van zaken over hun beleggingsstrategie en vertellen hoe zij aankijken tegen de meest actuele ontwikkelingen in de markt.

Workshop ronde 5

In de vijfde ronde workshops geven zes asset managers tijdens een interactieve sessie opening van zaken over hun beleggingsstrategie en vertellen hoe zij aankijken tegen de meest actuele ontwikkelingen in de markt.

Economenpanel

Het formele deel van de dag wordt afgesloten met een panelgesprek. Het panel bestaat uit Bob Homan (Manager Investment Office van ING), Hans Betlem (CIO van IBS) en Gerwin Wijnia (CIO van InsingerGilissen). Rob Jansen (BNR Beurswatch) is de moderator.
Gerwin Wijnia
Hans Betlem
Bob Homan
17:15

Borrel