Fund Seminar Event
PROGRAMMA

Tijdens elke sessie zullen minimaal vier asset managers in een interactieve masterclass opening van zaken geven over hun beleggingsstrategie en vertellen hoe zij aankijken tegen de meest actuele ontwikkelingen in de markt.

Fund Seminar staat bekend om inspirerende keynotes van bijzondere sprekers. Van wetenschappers over ‘behavioral finance’ tot de toezichthouders van AFM en Kifid stonden op het podium.

Day 1
24 Sep 2020
12:15 - 13:30

Lunch

Fund Seminar Session 2020
Fund Seminar 2020
12.15

Lunch

08:30 - 09:30

Ontvangst & Registratie

Workshop ronde 1

In de eerste ronde workshops geven vier asset managers tijdens een interactieve sessie opening van zaken over hun beleggingsstrategie en vertellen hoe zij aankijken tegen de meest actuele ontwikkelingen in de markt.
Comgest
Triodos Investment Management

Workshop ronde 2

In de tweede ronde workshops geven vier asset managers tijdens een interactieve sessie opening van zaken over hun beleggingsstrategie en vertellen hoe zij aankijken tegen de meest actuele ontwikkelingen in de markt.

Keynote

Alex Hilgevoord
12:15 - 13:30

Lunch

Workshop Ronde 3

In de derde ronde workshops geven drie asset managers en een service provider tijdens een interactieve sessie opening van zaken over hun beleggingsstrategie en vertellen hoe zij aankijken tegen de meest actuele ontwikkelingen in de markt.
Dimensional
NNEK / Fondsenplatform

Workshop ronde 4

In de vierde ronde workshops geven vier asset managers tijdens een interactieve sessie opening van zaken over hun beleggingsstrategie en vertellen hoe zij aankijken tegen de meest actuele ontwikkelingen in de markt.
Altera

Workshop ronde 5

In de vijfde ronde workshops geven vier asset managers tijdens een interactieve sessie opening van zaken over hun beleggingsstrategie en vertellen hoe zij aankijken tegen de meest actuele ontwikkelingen in de markt.
Kempen

Economenpanel

Het formele deel van de dag wordt afgesloten met een panelgesprek. Het panel bestaat uit Lukas Daalder (BlackRock) en Valentijn van Nieuwenhuijzen (NNIP). Esther van Rijswijk (Econoom/journalist) is de moderator.
Valentijn van Nieuwenhuijzen
Lukas Daalder
Esther van Rijswijk
17:15

Borrel