Fund Seminar
Services.
Vrijdag 21 juni 2019
De (on)zekere toekomst van de zelfstandige vermogensbeheerder
/
/
Utrecht

Het event: De (on)zekere toekomst van de zelfstandige vermogensbeheerder

Vrijdagochtend 21 juni 2019 vond Fund Seminar Services plaats, een informatiedag voor vermogensbeheerders en adviseurs. Diverse dienstverleners aan vermogensbeheerders en adviseurs hebben presentaties gegeven over hun dienstverlening.

Het thema van dit jaar was de (on)zekere toekomst van de zelfstandige vermogensbeheerder, met een keynote van Jeroen Brenninkmeijer van Bruyn & Brenninkmeijer. De tweede keynote was een panel daarin met onder meer René Kirkels van BinckBank, Paul van der Linden van AFM en Frits Vogel van Fountain Capital. 

Voor Vermogensbeheerders

Zelfstandige vermogensbeheerders, beleggingsondernemingen die geregistreerd staan bij de Autoriteit Financiële Markten en medewerkers van deze bedrijven kunnen zich kostenloos aanmelden om deel te nemen aan dit event. Andere professionals die een Fund Seminar session willen meemaken, betalen daarvoor een bijdrage van € 50. Ook studenten zijn kostenloos welkom.

Seminar informatie

Vrijdagochtend 21 juni 2019

De Utrechtse Stadsvrijheid
Sophialaan 1
3542 AR, Utrecht

Programma:

Registratie

Keynote: Jeroen Brenninkmeijer 
Workshop ronde 1

Workshop ronde 2
Workshop ronde 3
Keynote: Panel met BinckBank, AFM en Fountain Capital

Lunch & networking

Aan professioneel vermogensadviseur zijn, worden steeds meer eisen gesteld. Niet alleen door klanten, maar juist ook door de wetgever en andere ‘regulators’. Deze eisen gaan onder meer over opleiding, maar ook over ICT infrastructuur en governance. 
Tijdens Fund Seminar Services zullen tientallen sprekers de deelnemers aan dit unieke seminar bijpraten over de actuele ontwikkelingen in het vakgebied. Tijdens Fund Seminar Services aandacht voor: compliance, data-integriteit, juridische aspecten en nog veel meer.

De keynote sprekers zijn:

Jeroen Brenninkmeijer

Founder, Bruyn & Brenninkmeijer

Frits Vogel

Director, Fountain Capital

René Kirkels

Managing Director Independent Asset Managers, BinckBank

Paul van der Linden

Autoriteit Financiële Markten

Wrap up

Hét jaarlijkse event waar zelfstandige vermogensbeheerders vertegenwoordigers van asset managers elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten.

Laatste Nieuws

Q&A: Maurice van Tilburg

Wat is het belang van zelfstandige vermogensbeheerders voor Euronext? De afgelopen jaren hebben we kunnen zien dat de kapitaalmarkt steeds internationaler wordt. Het is voor...
Read More