Fund Seminar Session
Vontobel AM
De Utrechtse Stadsvrijheid, Utrecht

Het event

Vontobel Asset Management is een actieve asset manager met een wereldwijd bereik en een multi-boutique aanpak. De Vontobel Groep omvat activiteiten op het gebied van asset management, private banking en investment banking. Na Zwitserland, Duitsland, Italië, Frankrijk en Zweden is Vontobel sinds begin 2017 ook actief op de Nederlandse markt en biedt zij diverse gestructureerde producten aan via Euronext. Vontobel Asset Management bedient vanuit Luxemburg de Nederlandse en Europese markten. Website: www.vontobel.com/am

Tijdens Fund Seminar Session mei 2019 presenteerde Vontobel AM hun twee ’best ideas’ portefeuilles: het Vontobel Global Equity Fund en het Vontobel Emerging Markets Blend Fund.

Voor Vermogensbeheerders

Zelfstandige vermogensbeheerders, beleggingsondernemingen die geregistreerd staan bij de Autoriteit Financiële Markten en medewerkers van deze bedrijven kunnen zich kostenloos aanmelden om deel te nemen aan dit event. Andere professionals die een Fund Seminar session willen meemaken, betalen daarvoor een bijdrage van € 75. Ook studenten zijn kostenloos welkom.

Seminar informatie

Vrijdag 17 mei 2019

De Utrechtse Stadsvrijheid
Sophialaan 1
3542 AR, Utrecht

Programma:

9:30  : Ontvangst
10:30: Vontobel AM: Global Equity
11:00: 
Wim Zwanenburg, Stroeve & Lemberger
11:30: Vontobel AM: Emerging Markets Blend
12:00: Jaap Reinking, FMO
12:15: Networking

Global Equity Fund

De Vontobel Fund – Global Equity strategie heeft als doel de hoogst mogelijke kapitaalgroei te realiseren. Het Fonds belegt in aandelen en op aandelen lijkende securities van bedrijven die wereldwijd een hoge winstgroei en hoge winstgevendheid laten zien. Doorgaans zijn dit bedrijven waar winstgroei het belangrijkste onderdeel is van het totale rendement; dividend of verandering in waardering spelen hierbij een minder belangrijke rol op de lange termijn. De strategie is benchmark-agnostisch en kenmerkt zich door een high-conviction portefeuille.

Website:www.vontobel.com/am

Emerging Markets Blend Fund

De Vontobel Fund – Emerging Markets Blend strategie kenmerkt zich door een ‘best ideas’ portefeuille van drie ‘emerging markets debt’ strategieën, beheerd door één team: hard currency, corporate bond en local currency. De portefeuille is te verdelen in ‘relative value’ trades, ‘event driven’ tradesen een ‘local currency overlay’. De relative value en de event driven trades vullen elkaar aan. Event driven trades presteren doorgaans beter bij gunstige marktomstandigheden; relative value trades presteren doorgaans beter bij gespannen marktomstandigheden.  

Website: www.vontobel.com/am

Vontobel Nieuws