Fund Seminar
Sessions.
De Utrechtse Stadsvrijheid, Utrecht

Het event

Een aantal keer per jaar zal Fund Seminar een event met korte presentaties houden met de focus op één zorgvuldig geselecteerd thema: Fund Seminar Sessions. Tijdens een unieke sessie worden zelfstandige vermogensbeheerders helemaal bijgepraat over het geselecteerde thema. Maximaal drie specialisten wisselen met geïnteresseerde vermogensbeheerders van gedachte over het gekozen thema.

Tijdens een Fund Seminar Session is er voldoende tijd om het thema van alle kanten te belichten. Na drie heldere inleidingen is er een interactieve dialoog met alle aanwezigen. We beginnen om 15.00 uur en ronden om 18.00 uur af.

Voor Vermogensbeheerders

Zelfstandige vermogensbeheerders, beleggingsondernemingen die geregistreerd staan bij de Autoriteit Financiële Markten en medewerkers van deze bedrijven kunnen zich kostenloos aanmelden om deel te nemen aan dit event. Andere professionals die een Fund Seminar session willen meemaken, betalen daarvoor een bijdrage van € 75. Ook studenten zijn kostenloos welkom.

Seminar informatie

Fund Seminar Session

Deze bijeenkomsten worden gehouden in:

De Utrechtse Stadsvrijheid
Sophialaan 1
3542 AR, Utrecht

 

Session

Laatste Nieuws

Q&A: Maurice van Tilburg

Wat is het belang van zelfstandige vermogensbeheerders voor Euronext? De afgelopen jaren hebben we kunnen zien dat de kapitaalmarkt steeds internationaler wordt. Het is voor...
Read More

Sponsoren

Hét jaarlijkse event waar zelfstandige vermogensbeheerders vertegenwoordigers van asset managers elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten, wordt mogelijk gemaakt door verschillende sponsors. De sponsors van eerdere edities: