Blanco

Blanco

Keynote spreker

De ‘one-stop-shop’ voor beleggingsondernemingen en beleggingsinstellingen

Het Blanco platform biedt alle onderdelen van de gehele vermogensbeheerketen. Het platform bestaat uit verschillende modules. U kiest zelf welke modules u wilt gebruiken, maar de kracht zit in het totaal van alle modules te samen. Van efficiënte klant onboarding met digitale ondertekening van tailor made contracten en depotbankcontracten, een Financial Investment Plan tot aan continuous screening en onderhoud van uw klanten. Ook op het gebied van Portefeuille management bieden we oplossingen. Denkt u hierbij aan tailor made (geconsolideerde) klantrapportages maar ook de vereiste zorgplicht rapportages, CRM met interne takenlijsten, een klantportaal en aan een (rebalance) order systeem met FIX koppelingen naar de verschillende depotbanken en nog veel meer.

Blanco is een one-stop-shop voor al uw vermogensbeheerzaken. Doordat wij uw veel werk uit handen nemen, houdt u meer tijd over voor wat echt belangrijk is: uw cliënten. Bij Blanco geloven wij namelijk heilig in het feit dat financiële dienstverlening niet zonder menselijk vertrouwen en empathie kan. 

Geeft u aub van te voren aan welk onderdeel van blanco u graag wilt zien zodat we in de demo room meteen tot de kern van de zaak kunnen komen.