PGIM

PGIM

Keynote spreker

Spreker: Raj Shant

Functie: Managing Director and Portfolio Specialist at Jennison Associates, PGIM’s fundamental equity manager

Titel: Acceleration of secular growth trends in a post-pandemic world

Samenvatting:

Begin 2020 zal worden herinnerd als een van de meest verontrustende periodes in de recente geschiedenis, aangezien de verwoestende COVID-19 pandemie zich snel over de hele wereld verspreidde en de markten en het dagelijks leven overal verstoorde. Terwijl bedrijven de pijn voelen van de abrupte stopzetting van de economische activiteit, geloven we dat er kansen zijn ontstaan voor innovatieve bedrijven die in staat zijn om te voldoen aan de veranderende vraag van de consument in dit nieuwe sociale klimaat van afstand. Niet alle bedrijven zullen slagen.

Raj Shant zal zijn visie delen over dwingende seculiere trends waarvan Jennison verwacht dat ze een supercharged boost zullen krijgen in het post-coronavirus tijdperk en hoe het team de portefeuilles positioneert om te profiteren van de groeiende seculiere thema’s.

Bij PGIM Investments beschouwen we het als een groot voorrecht en een grote verantwoordelijkheid om beleggers te helpen om deel te nemen aan kansen in de wereldwijde markten en tegelijkertijd hun zwaarste uitdagingen op het gebied van beleggingen aan te gaan.

We maken deel uit van PGIM, het wereldwijde beleggingsbeheerbedrijf van Prudential Financial, Inc (PFI)*, een top-10 vermogensbeheerder wereldwijd** met meer dan $1 biljoen aan beheerd vermogen (AUM).

Dankzij deze schaalgrootte en beleggingservaring kunnen wij actief beheerde beleggingsoplossingen leveren die voldoen aan de behoeften van professionele beleggers over de hele wereld.

Alle sessies PGIM

Workshop ronde 4

24 Sep 2020
14:30 - 15:15