PGIM

PGIM

Keynote spreker

Spreker: Raj Shant

Functie: Managing Director en portefeuillespecialist bij Jennison Associates,

Titel: Versnelling van seculiere groeitrends in een post-pandemische wereld

Samenvatting:

Begin 2020 zal worden herinnerd als een van de meest verontrustende periodes in de recente geschiedenis, toen de verwoestende COVID-19 pandemie zich snel over de hele wereld verspreidde en overal markten en het dagelijks leven ontwrichtte. Terwijl bedrijven de pijn voelen van de abrupte stopzetting van de economische activiteit, geloven we dat er kansen zijn ontstaan voor innovatieve bedrijven die in staat zijn om te voldoen aan de veranderende vraag van de consument in dit nieuwe sociale klimaat van afstand. Niet alle bedrijven zullen slagen.

PGIM Investments beschouwt het als een groot voorrecht en een grote verantwoordelijkheid om beleggers te helpen om deel te nemen aan kansen in de wereldwijde markten en tegelijkertijd hun zwaarste uitdagingen op het gebied van beleggingen aan te gaan.

PGIM Investments maakt deel uit van PGIM, het wereldwijde beleggingsbeheerbedrijf van Prudential Financial, Inc (PFI)*, een top-10 vermogensbeheerder wereldwijd** met meer dan $1 biljoen aan beheerd vermogen (AUM).

Dankzij deze schaalgrootte en beleggingservaring kunnen zij actief beheerde beleggingsoplossingen leveren die voldoen aan de behoeften van professionele beleggers over de hele wereld.