LYNX, uw partner voor efficiënt beheer

Spreker: Ed Peerdeman – Professional Clients Account Manager

Ronde 5: 15:30 – 16:15

Na deze presentatie weet u precies wat vermogensbeheerders van LYNX Professional Clients kunnen verwachten. Efficiënt beheer en de beleving van de eindklant staat daarbij centraal.

Professional Clients is een onderdeel van LYNX, een online broker gevestigd in Amsterdam. Via LYNX krijgen zowel particuliere als professionele beleggers directe toegang tot nationale en internationale beurzen.

Wij zijn van mening dat de dienstverlening aan vermogensbeheerders zich in de afgelopen jaren te weinig heeft ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan conservatieve software, papierwerk, manuele processen, enzovoorts.

LYNX brengt hier verandering in en streeft ernaar vermogensbeheerders in staat te stellen om zoveel mogelijk tijd te besteden aan datgene waar het uiteindelijk om draait: research, het efficiënt beheren van de portefeuilles en het optimaal bedienen van klanten. Om dit kunnen realiseren biedt LYNX o.a. het volgende:

  1. Een geavanceerd handelsplatform met portefeuillemanagementsysteem

In het handelsplatform kunnen vermogensbeheerders eigen modelportefeuilles en klantgroepen aanmaken en beheren. Daarnaast kunnen portefeuilles zeer eenvoudig worden geherbalanceerd.

  1. Een vermogensbeheer dashboard

Een administratieve omgeving waarin u rapportages en portefeuilleanalyses kunt genereren, klantinformatie kunt inzien, beheervergoedingen kunt instellen en terugboekingen kunt uitvoeren namens de klant.

  1. Klantenportaal

Een klantenportaal in uw huisstijl waar uw klanten in kunnen loggen om een inzage te krijgen in de portefeuilles.

  1. Snelle en digitale onboarding van klanten

U krijgt een eigen digitaal openingsformulier met uw logo erop, zodat u rekeningen kunt aanvragen namens uw klanten. De rekeningen worden gekoppeld aan uw beheerrekening. Nadat de rekening is geopend krijgt de klant toegang tot het klantenportaal.

Dit laten we u graag zien tijdens de presentatie.

Daarnaast vertellen wij u meer over de snelheid van het openingsproces, de persoonlijke en directe dienstverlening en het productaanbod. Tijdens en na de presentatie geven wij u de mogelijkheid om vragen te stellen zodat u precies weet wat u en uw klanten van LYNX kunnen verwachten.

Heeft u op voorhand al vragen? Stuur dan een e-mail naar e.peerdeman@lynx.nl. Uw vraag zal dan tijdens de workshop worden behandeld.

Veel succes op de beurs en tot dan!

Geïnteresseerd in deze workshop? Meld u hier aan!